Termék részletek


SOLO BY AL-KO BF 5002-R KOMBI GÉP

Elérhetőség: Megrendelésre
110493 SOLO BY AL-KO BF 5200 BR KOMBI GÉP
 • 110493 SOLO BY AL-KO BF 5200 BR KOMBI GÉP
 • 110493 SOLO BY AL-KO BF 5200 BR KOMBI GÉP
 • 110493 SOLO BY AL-KO BF 5200 BR KOMBI GÉP
359 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2021.11.19
Szállítási költség 
:
ingyenes
Nincs raktáron

Kombi alapgép a solo by AL-KO kínálatából.

Ezzel az igazán sokoldalú készülékkel számos olyan feladatot elvégezhet. mellyel a ház körül vagy kertben adódik.

A megvásárolható tartozék adapterekkel kiteljesítheti alapgépét és az minden évszakban a rendelkezésére áll. hogy munkáját megkönnyítse.

Tavasz: használja a talajmaró adaptert a a talaj fellazítására. magágy előkészítésre majd a veteményezést követően a töltögető ekével alakítson ki bakhátakat a veteménysorokban.

Nyár: nyírja rendszeresen a füvet a késes fűnyíró adapterrel. vagy használja a gyümölcsösben vagy a réten a homlokkasza adaptert a nagy fű vágásához. vagy a takarmányfű begyűjtéséhez.

Ősz: a forgatott seprű adapterrel gyűjtse össze a lombot vagy tisztítsa meg a járófelületeket a lehullott levelektől.

Tél: A hótolólap adapterrel mentesítsen minden felületet a lehullott hótól. majd a forgatott seprű adapterrel tegye teljessé a felületek csúszásmentesítését.

 

 • Többfunkciós gép a következő megvásárolható tartozékokkal: homlokgerendás vágószerkezet, első felfüggesztésű fűkasza, talajmaró, seprőhenger, hótoló lap, töltögető eke
 • Erős, megbízható, 2,5 kW-os Briggs & Stratton motor
 • Durva, mezőgazdasági mintás, felfújható abroncsok a biztonságos előrehaladásért
 • Az előre- és a hátramenet a tolókarról kapcsolható
 • Állítható magasságú és dönthető tolókar

 

 

Sokoldalúan használható, univerzális gép: az akár 6-féle tartozékkal felszerelhető BF 5002-R kombi gép könnyen átalakítható a ház körül, a kertben és természetes területeken előforduló legkülönfélébb feladatokhoz. A megszokott solo by AL-KO minőségben.

 

BF 5002-R kombi gép (alapgép): 6 az 1-ben univerzális gép ház körüli, kerti és szabad területeken végzett munkákhoz

A solo by AL-KO BF 5002-R kombi gép egy igen erős alapgép, mely 6 alkalmazási területhez alakítható át. Homlokfűnyíró kertápoláshoz és takarmányfű betakarításához, seprőhenger az udvar vagy az utca tisztántartásához, vagy kompakt, fordulékony hókotró – ezt az univerzális gépet csupán néhány kézmozdulattal átalakíthatja a megfelelő tartozék segítségével, és már kezdődhet is a hatékony és könnyed munka! 
A nagy motorteljesítmény, a bekapcsolható, előre- és hátramenettel rendelkező kerékhajtás, valamint a nagy, terepre alkalmas, felfújható abroncsok könnyű, biztonságos és tartáskímélő használatot biztosítanak nehezen járható terepen, egyenetlen mezőkön és nehezen hozzáférhető domboldalakon is. 
A kényelmes kezelést az állítható magasságú, a testmagassághoz igazítható és dönthető tolókar teszi tökéletessé, és könnyű irányítást biztosít szűk, zegzugos udvarokban, rétek és szántóföldek mezsgyéin. 
A tartozékok, pl. homlokgerendás vágószerkezet, első felfüggesztésű fűkasza, talajmaró stb. meghajtása a biztonságos munkavégzés érdekében külön be- és kikapcsolható (a tartozékokat a szállítási terjedelem nem tartalmazza). 
A kombi gép megbízható és sokoldalú segítőtárs minden ház- és kerttulajdonos számára, aki a birtokán elvégzendő feladatokhoz csupán egyetlen gépet szeretne használni. A terület nagyságától függően a fűnyíró traktor olcsóbb alternatívája.

 

A solo by AL-KO BF 5002-R (alapgép) kombi gép műszaki leírása:

Erős, 2,5 kW teljesítményű, 190 cm3-es Briggs & Stratton benzinmotorjával ez a kombi gép kiválóan alkalmas sokféle feladat hatékony, időtakarékos és a gép kezelője számára kis terheléssel járó elvégzésére. A hajtómű egy olajfürdőben elhelyezett csigakerékkel működik, mely az ékszíj segítségével hosszú élettartamról gondoskodik. 
Az előre- és hátrameneti sebességgel (2,2/1,1 km/h) ellátott kerékhajtás egyenletes munkavégzést és gyors, erőkímélő haladást biztosít minden terepen, növeli a biztonságot a gép vezetése során, és kifejezetten fordulékonnyá teszi. Az állítható magasságú, rezgéscsillapítással ellátott tolókar a gép kezelőjének testmagasságához állítható, és nehéz környezetben való irányításhoz akár 180°-os szögben is dönthető. 
Ennek az erős gépnek a pontos és fáradságmentes használatához szükséges alapok már a felépítésben tetten érhetők: a rövid, egytengelyes gép extra nagy kerekekkel, felfújható abroncsokkal és durva, mezőgazdasági mintával a homlokfűnyírókhoz hasonló szabad magassággal rendelkezik. Akár kb. 20°-os domboldalakon, magas fűben és vadnövényzetben is hatékony, erőkímélő és terhelésmentes haladás biztosított. 
Korlátlan lehetőségek – 6 gép egyben: az alapgép a megfelelő tartozékokkal pillanatok alatt átalakítható a kívánt feladathoz. A 87 cm széles vágószerkezettel (cikksz. 110494) homlokfűnyíróvá alakítható akár 2000 m²-es terület ápolására – külön be- és kikapcsolható vágószerkezet-meghajtással. Az előre szerelhető fűkasza rétek tiszta kaszálására szolgál, a talajmaró (cikksz. 110495) pedig aprításra, talajmegmunkálásra és gyomok ellen használható. A töltögető eke (cikksz. 110742) a burgonya- és gyümölcstermesztésben használatos. A seprőhenger (cikksz. 110605) utcák, udvarok és csarnokok takarítására alkalmas, télen pedig a hótoló lap (cikksz. 113267) és az opcionális hólánc (cikksz. 112183) segítségével tesz jó szolgálatot a kombi gép. 
Megjegyzés: a levágni kívánt terület mérete az adott növényzet milyenségétől függően változó lehet (fűmagasság és -sűrűség, nedvesség mértéke stb.).

 

A solo by AL-KO BF 5002-R (alapgép) kombi gép megvásárlása + alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO BF 5002-R kombi gépet megvásárolhatja webshopunkban vagy márkakereskedésünkben. A 6 külön rendelhető tartozékkal, erős hajtásával, jó manőverezhetőségével és kényelmes felszereltségével szinte minden felmerülő fűnyírási, tisztítási és takarítási feladat elvégezésére alkalmas a ház körül, a kertben és természetes terepen. Az opcionális tartozékok szintén megvásárolhatók a webáruházban.

 • Termékcsalád solo by AL-KO
  Működési mód benzin
  Motor B&S Series 675
  Lökettérfogat ccm 190ccm
  Teljesítmény kW 2,5
  f /perc 3 200
  Hajtás Előremenet / hátramenet
  Hajtás Fogaskerék olajfürdőben, szíjhajtás
  Kar Állítható magasság, 180°-ban elforgatható.
  Abroncsméret (hüvelyk) elöl/hátul 13x 5.00 - 6 
 • Jótállás Fogyasztói
  3 év
  Elérhetőség
  Megrendelésre
  Cikkszám
  110493
  Tömeg
  51 kg/db