Termék részletek


AL-KO HIGHLINE 528 VSI

Elérhetőség: Megrendelésre
119845 AL-KO HIGHLINE 528 VSI
 • 119845 AL-KO HIGHLINE 528 VSI
199 900 Ft
Raktárkészlet:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2019.10.02
Szállítási költség:
ingyenes

 

 • Egyszerű indíttás elektromos kulcsindítással
 • Kényelmes központi magasságállítás 7-fokozatban
 • Kerékhajtás változtatható sebességgel
 • Első fogantyú a kényelmes szállításért
 • XXL-kerekek a könnyű haladásért528 VSI Highline benzines fűnyíró

Elegáns és kényelmes - 528 VSI Highline benzines fűnyíró az AL-KO-tól. Németországban fejlesztve és Ausztriában gyártva kínálja ez a fűnyíró a legkiválóbb minőséget. A modern design odavonzza a tekinteteket kertjében. A válogatott komponensek és anyagok emelik a benzines fűnyíró hosszú élettartamát. A "Highline" fűnyíró sorozattal a fűnyírás élvezet.

 

Highline 528 VSI benzines fűnyíró műszaki adatai

Az elektromos indítású benzines fűnyíró könnyedén (újra) beindítható. 51 cm-es vágószélességével a Highline 528 VS benzines fűnyíró a nagyobb kertekben (1800 m2) is gyorsan levágja a gyepet. A vágási magasság állítása központi 7 fokozatban 30 -80 mm-ig. A 2,6 kW-os Briggs&Stratton motornak és a kerékhajtásnak ( változtatható sebességszabályozás 2,5 - 4,5 km/h) és az XXL kerekeknek köszönhetően a fűnyírás a kertben (lankás területen is) fáradságmentesen végezhető. A 4INONE funkció magában foglalja a fűnyírást, fűgyűjtést, mulcsozást és oldalkidobást. A könnyen elérhető kezelőelemekkel és kényelmes Soft-Griff markolattal a fűnyírás öröm. A levágott fű az extra magas acéllemez házzal a MaxAirflow technológiának köszönhetően a 70 literes telítettségjelzővel ellátott nagy fűgyűjtőben hátul landol, mely így teljesen feltöltődik és ritkábban kell kiüríteni. Az integrált előlső fogantyú a "Highline" fűnyírókon ideális,ha arról van szó,hogy a gépet szállítani, tárolni (Upstanding funkció) vagy a kertben lépcsők vagy akadályok miatt fel kell emelni.

 

Higline 528 VSI benzines fűnyíró vásárlás és alternatívák

Vásárolja meg a Highline 528 VSI benzines fűnyírót kényelmesen online üzletünkben vagy keresse fel  szakkereskedésünket. A Highline 528 VSI benzines fűnyíró hatékony segítséget nyújt a gyepápolásban. Szeretne egy benzines fűnyírót az egyszerűen kezelhető elektromos indítás nélkül? Ebben az esetben a Highline 527 VS benzines fűnyírót ajánljuk Önnek.

 

 • Termékcsalád Highline
  Motor B&S Series 675 iS
  Lökettérfogat ccm 163
  Teljesítmény kW 3
  f /perc 2 800
  Funkció 4inOnefunction
  Funkció Vágás, Gyűjtés, Mulcsozás, Oldalkidobás
  Késház Acéllemez
  Vágószélesség cm 51
  Vágási magasság 30-80 mm
  Vágási magasság állítás központi, 7 fokozat
  Kerékhajtás módja Vario Speed
  Golyóscsapágyazott kerekek igen
  Kerekek O elöl/hátul 200/280 mm
  Fűgyűjtő űrtartalma (liter) 70
  Tömeg (kb.) kg. 40,7