Termék részletek


SOLO BY AL-KO 141

Elérhetőség: Megrendelésre
127434 SOLO BY AL-KO 141
 • 127434 SOLO BY AL-KO 141
104 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2020.12.21
Szállítási költség:
ingyenes
 • Nagyteljesítményű, csekély vibráció mellett működő motoros fűkasza
 • Erős, könnyen induló, 1,25 kW-os kétütemű motor dekompressziós szeleppel és centrifugális kuplunggal
 • Biztonságos, fáradságmentes használat az állítható szarv-fogantyúnak és a csípővédelemmel ellátott, kényelmes vállhevedernek köszönhetően
 • Precíz és könnyű használat az extra rezgéscsillapításnak köszönhetően
 • Automata damilfejjel (koppintós száladagolás) és robusztus fémkéssel

 

Tökéletes vágási eredmény igényes kerttulajdonosok és hobbi kertészek számára – ezt nyújtják a solo by AL-KO benzinmotoros fűkaszák, robusztus, rendkívül erős és sokoldalú csúcstechnológiás gépeink a „fűnyírás” kategóriában.

 

Solo by AL-KO 141 – erős segítőtárs a fáradságmentes munkavégzésért

Független fűnyírás, akár egy profi - robusztus, hatékony és egyszerűen kezelhető: a solo by AL-KO 141 benzinmotoros fűkasza, tekintélyt parancsoló erejével, tökéletes vágási eredményt biztosít a megszokott solo by AL-KO minőségben. Mindenhol kiválóan bevethető, ahol a fűnyírók, méretüknél fogva korlátokba ütköznek. 
A rendkívül könnyű Easy-Start rendszernek, a centrifugális kuplungnak, a könnyen kezelhető, beépített kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyúnak, a hátkímélő munkavégzést biztosító vállhevedernek, valamint az optimális egyensúlynak köszönhetően biztosított a természetes testtartással végezhető, zavartalan munka. A gép ráadásul nagyon könnyen karbantartható, a két mellékelt vágófej – erős fémkés és damilfej – (vágási szélesség 25, ill. 41 cm) pedig könnyen cserélhető. 
Erős, beépített rezgéscsillapítással ellátott motorjával a solo by AL-KO 141 egy dolgos és nagyon kényelmesen kezelhető segítőtárs. Használatával még a magas fű is kis megterheléssel vágható és irtható, és a vadnövényzeten is erőteljes áthatolást garantál, extra kényelem mellett – akár a ház körüli kertben is. 
Az extra rezgéscsillapítás, a profi felszereltség, azaz a testmagassághoz beállítható szarv-fogantyú és a praktikus vállheveder segítségével a fűkasza használata még nehezebb kaszálási munkák során is egyszerű és biztonságos. 

A solo by AL-KO 141 műszaki leírása

Ennek az erős motoros fűkaszának a fő előnyei a nagyteljesítményű, ugyanakkor nyugodt működésű, 1,25 kW-os, legújabb generációs kétütemű motor (40,2 cm3), mely a dekompressziós szelep segítségével nagyon könnyen beindítható, a különösen robusztus felépítés, a nagy gépekhez hasonló, profi kezelőelemek, valamint az összes solo by AL-KO gépre jellemző sokoldalúság és könnyű karbantartás. 
Az ergonomikus, beépített és átfogás nélkül, könnyen elérhető kezelőelemekkel ellátott szarv-fogantyú által biztosított kényelmes és biztonságos használatnak, valamint a gép optimális egyensúlyának és stabilitásának (extra vastag falú, 28 mm-es alumínium szár) köszönhetően a nagyobb kihívást jelentő nyírási és tereptisztítási munkák is könnyedén, kíméletes testtartásban végezhetők gyepfelületeken, magas fűben vagy makacs bozótban. A dupla vállheveder és a rendkívül alacsony vibráció mellett működő hajtás továbbá lényeges tehermentesítést és kényelmesebb hordozást biztosít a munka során, és segít a motoros fűkasza biztonságos kezelésében. 
Ez az erős fűkasza nagy rugalmasságot biztosít a használat során, ugyanis a szállítási terjedelem két vágófejet tartalmaz: egy robusztus, 25 cm-es fém késsel ellátott vágófejet, és egy nagy, kíméletes damilfejet 41 cm-es vágási szélességgel. Ez utóbbinál, az optimális szálhossz használat közbeni könnyed beállításához használja a koppintós száladagolást (a fűkasza fejét egyszerűen koppintsa a talajhoz). 
Ennek a nagyteljesítményű gépnek a segítségével könnyedén megbirkózhat a legmakacsabb vadnövényzettel is, és használata még nehéz terepen is hatékony és időtakarékos. Nincs akkumulátor-töltésre fordított idő és kábelkupac – ez előnyös nagy gyepfelületeken és parkokban, valamint szabad terepen.

 

A solo by AL-KO 141 megvásárlása + alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO 141 megvásárolható webshopunkban vagy márkakereskedésünkben. Tökéletes választás, ha könnyen használható, nagyteljesítményű fűkaszát keres nagy kerthez, kültéri létesítményekhez vagy szabad terepre. A benzinkeverék elkészítéséhez a füstszegény, jól keveredő AL-KO univerzális kétütemű motorolajat (cikksz. 112896) ajánljuk. 
Ha kedvező árú alapmodellt szeretne, akkor az AL-KO 116 típust ajánljuk. Ha a természeténél fogva nyugodt működésű, üzemanyaggal külön keverék nélkül, könnyen feltölthető négyütemű motort keres, akkor a solo by AL-KO 130 H az Önnek megfelelő gép. 5 az 1-ben univerzális gépünk cserélhető szerszámokkal: a solo by AL-KO 107 L-S.

 • Termékcsalád solo by AL-KO
  Munkaszélesség cm 41 cm damil / 25 cm kés
  Dekompressziós szelep igen
  Damil utánállítás Tipp-Automatik
  Fogantyú kialakítása Bike
  Lökettérfogat ccm 40,2
  Tartály űrtartalma 1
  Teljesítmény kW 1,25
  szivatógumi igen
  Vágódamil O 2,4 mm
  Heveder Semiprofi
  Tömeg (kb.) kg. 8