Kérdése van? Hívjon minket! +36204215413

SOLO BY AL-KO POWER FLEX GT 4235 ALAPGÉP

Figyelem! A készülék alapgép, ennek megfelelően akku és töltő nélkül szállítjuk.

 

  • Erős, a PowerFlex termékcsaládba tartozó 42 V-os lítium-ion akkumulátor a kibocsátásmentes szegélynyírásért (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
  • Rendkívül halk munkavégzés a nap bármely időszakában
  • Rezgésmentes és kiegyensúlyozott
  • Ergonomikus markolatok és csekély súly
  • Vágópengével és damilfejjel

 

Embert és környezetet kímélő szegélynyírás: a „fűnyírás” területén előforduló bármely pázsit szélének és sarkainak nyírásában bajnoknak számító, a PowerFlex termékcsaládba tartozó AL-KO akkumulátoros motoros kaszák segítségével, halkan és szennyezőanyagok kibocsátása nélkül.

 

Az AL-KO GT 4235 akkumulátoros motoros kasza – erőteljes gyepgondozás nagyobb felületeknél

Innovatív akkumulátortechnológia magas teljesítménytartalékok mellett. Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátor a jól bevált AL-KO minőségben nyújtott tökéletes kaszálási eredmények miatt meggyőző. Az erős akkumulátoros kasza szennyező anyagok kibocsátása nélkül és halkan végzi munkáját az otthoni kertekben. A nagy vágási szélességgel és ergonomikus, kerékpároknál használt markolattal, valamint rezgésmentes működéssel párosuló nagy teljesítmény kertjének minden felületén és szélén megkönnyíti a munkavégzést.

 

Az AL-KO GT 4235 lítium-ion akkumulátoros motoros kasza műszaki leírása

A 25,5 cm-es vágási szélesség (kés) és az erős 42 V-os, akár 100 percen át működő akkumulátor kombinációjának köszönhetően az AL-KO GT 4235 lítium-ionos akkumulátoros kaszával nagy felületeken is nagyon hatékony a munkavégzés. A kertjében használható, nagy teljesítményű kasza kellő energiával bír ahhoz, hogy még a bozótot is teljesen megnyírhassa. A 36 cm munkaszélességű damilorsó a szállítási terjedelem részét képezi. A kiegyensúlyozott szerkezet, az ergonomikus kialakítású, kerékpároknál használt markolat és a rezgésmentes működés fáradságmentes munkavégzést garantálnak. Tológomb segítségével az ECO (normál) sebességről POWER (erős) sebességre válthat. 
Élvezze a szabadságot: Az AL-KO nagy teljesítményű akkumulátoros szegélynyírója ideális a tapasztalt kerttulajdonosok számára, akik rendkívül időtakarékosan szeretnének dolgozni. A rendkívül halk működésnek köszönhetően nem zavarja szomszédjait – a nap bármely szakában nyírhat, a szigorú csendrendeletektől függetlenül. 
Egyetlen akkumulátor, számos kerti és erdészeti gép: A GT 4235 motoros kasza a PowerFlex termékcsalád tagja. Ha már van PowerFlex gépe, egyszerűen helyezze be a meglévő akkumulátort a GT 4235 motoros kaszába. Ha most először vásárol GT 4235 motoros kaszát, kérjük, hogy az akkumulátort (cikkszám: 127390) és a töltőt (127391) is rendelje meg (ezek nem képezik a szállítási terjedelem részét). 
Megjegyzés: Az akkumulátoraink esetében megadott lenyírható felületek és működési idők függhetnek az adott gyep tulajdonságaitól (a fű magassága, sűrűsége, a nedvesség mértéke stb.).

 

Az AL-KO GT 4235 megvásárlása és alternatív lehetőségek

Az AL-KO GT 4235 motoros kaszát webáruházunkban vagy szakkereskedésünkben vásárolhatja meg. Ez a termék tökéletes, ha erős és hatékony akkumulátoros kaszát keres. Ha könnyű, jól manőverezhető, kisebb vágási szélességgel dolgozó akkumulátoros szegélynyíróra van szüksége a sarkok és a szélek nyírásához, akkor az AL-KO GT 2025 szegélynyírót javasoljuk Önnek.

Elérhetőség
Megrendelésre
Szállítási költség
ingyenes
Nincs raktáron
67 900 Ft
Részletek
Termékcsalád PowerFlex
Munkaszélesség cm 36 cm damil / 25.5 cm kés
Fogantyú kialakítása Bike
Töltési idő 2,5 óra
Működési idő kb. 100 perc.
Tömeg (kb.) kg. 3
Szállított tartozékok akku és töltő nélkül
Adatok
Jótállás Fogyasztói
3 év
Jótállás Közületi
1 év
Jótállás Ipari használatra
6 hónap (pl. gépkölcsönzés)
Jótállás érvényesíthető
Országos márkaszerviz hálózatnál és a forgalmazónál is.
Cikkszám
127436
Kiegészítő termékek