Termék részletek


SOLO BY AL-KO POWER FLEX CSA 4225 MULTITOOL ÁGVÁGÓ KIEGÉSZÍTŐ

Elérhetőség: Megrendelésre
127439 SOLO BY AL-KO POWER FLEX CSA 4225 MULTITOOL ÁGVÁGÓ KIEGÉSZÍTŐ
43 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2021.11.22
Szállítási költség 
:
ingyenes
 • Magasságiágvágó-rátét az MT 42 alapgéphez
 • Kiváló minőségű vezetősín és 3/8 colos, speciális Oregon lánc
 • Erős 850 W-os, szénkefe nélküli villanymotorral
 • Fáradságmentes munkavégzés a csekély súlynak köszönhetően
 • A PowerFlex termékcsaládba tartozó, akkumulátoros MT 42 alapgéppel használva csendes, kibocsátásmentes és független a hálózati áramtól

 

Vezeték nélküli, kibocsátásmentes fagondozás és ágvágás a Multitoolhoz való CSA 4220 magassági ágvágóval

 

A CSA 4220 rátét magassági ágvágóvá alakítja át az MT 42 alapgépet

Ha rendelkezik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti géppel, a CSA 4220 rátét segítségével alakítsa át egyszerűen az alapgépet magassági ágvágóvá. A szerszám nélküli, gyorscserélő rendszernek köszönhetően a rátét egy pillanat alatt kicserélhető – már kezdheti is az ágvágást. 
A kiváló minőségű, 20 cm-es vezetősín és a hozzá tartozó, Oregon márkájú speciális lánc segítségével nagy magasságokban is könnyen átvághatja az ágakat. A kiváló minőségű szerkezeti elemek könnyű felépítése fáradságmentes, testet kímélő munkavégzést tesz lehetővé – még a fej felett is! 
Az alapgép akkumulátorról működik, így nagy működési tartományt és nagy mozgási szabadságot élvezhet, anélkül, hogy a kábel hosszára, ill. helyzetére kellene ügyelnie. Ez különösen a fej felett végzett munkáknál előnyös. Ezenkívül a villanymotor jóval könnyebb, mint a hasonló benzines, és kibocsátásmentes, kevés karbantartást igénylő használatot tesz lehetővé a nap bármely időszakában.

 

A solo by AL-KO CSA 4220 magasságiágvágó-rátét műszaki leírása

A masszív, kevés karbantartást igénylő 3/8 colos, Oregon márkájú, speciális lánccal ellátott kiváló minőségű vezetősínt erős, rezgésmentes és könnyű 850 W-os, szénkefe nélküli villanymotor hajtja. Akár 28 mm átmérőjű ágak is fűrészelhetők vele. A lánc automatikus kenése időt takarít meg a munkavégzés során – egyszerűen töltse meg a 120 ml-es olajtartályt, és már kész is. 
A legújabb generációs szénkefe nélküli villanymotor energiatakarékos, és egyszerűen az alapgép PowerFlex akkumulátora táplálja. A PowerFlex termékcsaládba tartozó MT 42 alapgép akkumulátorának egyetlen feltöltésével akár 100 percig is dolgozhat terhelés alatt. Az üres akkumulátor a praktikus töltővel kb. 2,5 óra alatt feltölthető. 
Az MTA 42 hosszabbító nyéllel (cikkszám: 127476) még magasabbra elér.

 

A solo by AL-KO CSA 4220 magasságiágvágó-rátét megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO CSA 4220 magasságiágvágó-rátétet webáruházunkban vagy szakkereskedeséünkben vásárolhatja meg. Segítségével rugalmas, nagy teljesítményű magassági ágvágóvá válik a solo by AL-KO Multitool MT 42 kerti gép. 
A munkavégzési magasság megnöveléséhez opcionális tartozékként kapható az MTA 42 hosszabbító nyél (cikkszám: 127476). 
Ha más feladatokra is használni szeretné a Multitool kerti gépet, akkor alternatív megoldásként a nyíró-/vágófejet (cikkszám: 127476), ill. a HTA 4245 sövényvágó rátétet (cikkszám: 127438) javasoljuk.

 • Termékcsalád PowerFlex
  Tartály űrtartalma 120
  Láncsebesség 12
  Lánckenés automatikus
 • Gyártó
  AL-KO
  Jótállás Fogyasztói
  3 év
  Elérhetőség
  Megrendelésre
  Cikkszám
  127439