Termék részletek


SOLO BY AL-KO CS 4235 POWERFLEX

ÚJ
Elérhetőség: Megrendelésre
SOLO BY AL-KO CS 4235 POWERFLEX
 • SOLO BY AL-KO CS 4235 POWERFLEX
185 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2021.11.22
Nincs raktáron
 • 35 cm hosszú, eredeti Oregon vezetőlappal szerelelt erős, akkumulátoros láncfűrész (a vezetőlap, a fűrészlánc, az akkumulátor és a töltő is a szállítási terjedelem részét képezik)
 • Jó motor- és vágási teljesítmény a kibocsátásmentes, erős villanymotor révén
 • A rezgésmentes hajtásnak, a gép jó egyensúlyának és az optimális kezelési ergonómiának köszönhetően fáradság nélkül végezheti a munkát
 • A vállöves övtáskát használva kisebb súlyt kell cipelnie munkavégzés közben
 • Kettő, beállítható sebességfokozatSokáig működő, könnyen kezelhető és könnyű súlyú erőcsomag a vezeték nélküli, profi használatra – ez a PowerFlex akkumulátoros láncfűrész.

A solo by AL-KO CS 4235 POWERFLEX akkumulátoros láncfűrész csúcsteljesítménnyel dolgozik – kibocsátásmentesen és teljesen vezeték nélkül
A solo by AL-KO CS 4235 POWERFLEX akkumulátoros láncfűrész egy gépben egyesíti a professzionális szintű, nagy vágási és működési teljesítményt, valamint a nagy, vezeték nélküli működési tartományt és a kibocsátásmentes hajtást. A kiváló minőségű 35 cm-es Oregon márkájú vezetőlap és a hozzá tartozó 3/8” méretű, tartós lánc hatalmas vágási teljesítményt biztosít. Segítségével vastagabb fatörzseket, ágakat is megbízhatóan fűrészelhet át. A rezgésmentes, jól kiegyensúlyozott elektromos hajtásnak és a markolat intelligens ergonómiájának köszönhetően bármilyen helyzetben energiatakarékosan kezelhető – folyamatos használat esetén ez különösen előnyös. A vezeték nélküli, csökkentett súlyú, akkumulátoros láncfűrész révén nagy, kábel nélküli mozgási szabadságot élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. Ez a professzionális kerti gép csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen elhelyezheti – és az nem növeli a gép súlyát.

A solo by AL-KO CS 4235 POWERFLEX láncfűrész műszaki leírása
Az automatikus lánckenés, a kémlelő ablakkal ellátott olajtartály, valamint a lánc, ill. a vezetőlap szerszám nélküli rögzítéséhez / cseréjéhez használatos gyorsszorító eszköz révén a karbantartás egyszerű – az időt optimálisan a fűrészeléssel való előrehaladásra használhatja. A legfeljebb 315 mm-es vágási mélységnek és a lánc 2 lépcsőben állítható sebességének köszönhetően gyorsan elvégezheti fűrészelési munkáit. A legújabb generációs, rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor is hozzájárul a pontos vágási eredmények eléréséhez és a fáradságmentes munkavégzéshez. A 42 V / 7,5 Ah teljesítményű akkumulátor (terhelés nélkül) 35 percig működik. Az üres akkumulátor körülbelül 2,5 óra alatt újra feltölthető. A hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátor nagyon kevés karbantartást igényel, és bármikor önkisülés és memóriahatás nélkül gyorsan feltölthető.

A PowerFlex akkumulátor, a PowerFlex termékcsaládba tartozó összes kerti géppel használható.

 • Cikkszám 127441X
  Gyártó Solo by AL-KO
  Termékcsalád PowerFlex
  Tartály űrtartalma 0,25
  Lánckenés automatikus
  Láncfeszítés szerszámmentes
  Tömeg (kb.) kg. 3,6
  Műkődési/Töltési idő max. 35 min.
  Vezetőlap hossza 35 cm
  Fűrészlánc 3/8"-1,3mm-52 szemes
  Akkumulátor öv BTA 42
  Akkumulátor típusa 42 V / 7.5 Ah
  Jótállás 1 + 2 Év*

  *Fogyasztói szerződés esetén, termékregisztrációval

 • Elérhetőség
  Megrendelésre
  Cikkszám
  127441X
  Státusz
  ÚJ