Termék részletek
AL-KO ENERGY FLEX ST 4048 (alapgép)

Elérhetőség: Megrendelésre
113591 AL-KO ENERGY FLEX ST 4048 (alapgép)
 • 113591 AL-KO ENERGY FLEX ST 4048 (alapgép)
 • 113591 AL-KO ENERGY FLEX ST 4048 (alapgép)
 • 113591 AL-KO ENERGY FLEX ST 4048 (alapgép)
89 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Szállítási költség 
:
ingyenes
Nincs raktáron
 • Egyetlen akkumulátorral akár 200 m²-es terület takarítása (az akkumulátor és a töltő nem képezi a szállítási terjedelem részét)
 • Praktikus LED fényszóróval együtt
 • 180°-ban, manuálisan elfordítható kidobócsatorna
 • Kényelmes borítású tolókar
 • Helytakarékos tárolás

 

A rugalmas, könnyűsúlyú hómaró: a modern akkumulátortechnológiának köszönhetően szabadítsa meg a járdákat és a kapubeállókat néhány perc alatt a hótól.

 

Az ST 4048 akkumulátoros hómaró

Az AL-KO EnergyFlex termékcsaláddal erős lítium-ion akkumulátorokból álló rendszerre támaszkodhat, melyet sokoldalúan használhat házában és kertjében – most még a hókotráshoz is. E gép révén az elektromos hómaró tiszta teljesítményét, ugyanakkor a benzines hómaró rugalmasságát kapja – és mindezt természetesen minimális zajkibocsátás mellett. Az akkumulátoros hómaró kiválóan manőverezhető, és halkan végzi a munkáját. Ez az akkumulátoros hómaró egyetlen feltöltéssel akár 200 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé – egy második akkumulátort használva természetesen még nagyobb a takarítható terület. A könnyű súlynak (csupán 15 kg) és a praktikus LED fényszórónak köszönhetően még sötétben is igazán szórakoztató lesz a hókotrás. Különösen praktikus: Az akkumulátoros hómaró szerszámok használata nélkül, néhány mozdulattal összeszerelhető, rugalmasan az Ön testmagasságához állítható és helytakarékosan tárolható.

 

Az ST 4048 akkumulátoros hómaró műszaki leírása

Az EnergyFlex kerti gépek családjába tartozó ST 4048 akkumulátoros hómaró 40 V-os lítium-ion akkumulátorral működik, és az akkumulátor típusától függően 4, ill. 5 amperóra kapacitást kínál. Az akkumulátorok mindössze kb. 90 perc (4 Ah-s akkumulátor), ill. 120 perc (5 Ah-s akkumulátor) alatt teljesen feltölthetők. A modern szénkefe nélküli motorok rendkívül nagy teljesítményűek, maximális üzemidő mellett. A praktikus 1-fokozatú hómaró a manuálisan beállítható kidobócsatorna segítségével akár 6 méterre is elszállítja a havat. A 48 cm szélességű és 20 cm magasságú hólapátnak köszönhetően egyszerűen és tisztán eltávolítható a friss hó. A hókotrólapát tolóerőként szolgál. Mivel a gép az EnergyFlex termékcsaládba tartozik, a hómarót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk.

 

Az EnergyFlex termékcsaládba tartozó ST 4048 akkumulátoros hómaró megvásárlása és alternatív lehetőségek

Vásárolja meg most az EnergyFlex termékcsaládba tartozó ST 4048 akkumulátoros hómarót webáruházunkban vagy szakkereskedésünkben. Ideális társ a ház közelében végzett hókotráshoz. Az AL-KO benzines hómarók és praktikus elektromos hómarók széles választékát is kínálja.

 • Termékcsalád EnergyFlex
  Akkumulátor típusa Li-Ion 40 V / 4 Ah / 5 Ah
  Munkaterület 200 qm
  Munkaszakasz hómaró 1 lépcsős
  Hólapát magassága cm 20
  max. kidobási távolság hómaró (m) 6
  Hólapát szélesség (cm) 48
  Tömeg (kb.) kg. 13,5
  Szállított tartozékok akku és töltő nélkül
 • Gyártó
  AL-KO
  Rendeltetés
  hómaró
  Működési mód
  Elektromos - akkumulátoros
  Jótállás Fogyasztói
  3 év
  Jótállás Közületi
  1 év
  Jótállás Ipari használatra
  6 hónap (pl. gépkölcsönzés)
  Jótállás érvényesíthető
  Országos márkaszerviz hálózatnál és a forgalmazónál is.
  Szállított tartozékok
  Kezelési útmutató
  Elérhetőség
  Megrendelésre
  Cikkszám
  113591
  Tömeg
  17,7 kg/db