Termék részletek
AL-KO Előszűrő 100-1"

Elérhetőség: Raktáron van
113720 AL-KO Előszűrő 100-1
7 990 Ft
Elérhetőség:
Raktáron van
Kiszállítás dátuma 
:
2022.05.26
Szállítási költség 
:
1980

Védi a szivattyúkat, öntözőberendezéseket, a zuhanyokat és más vízvezetékhálózatba kötött eszközöket a szennyeződésektől.

   

   • Előszűrő mosható szűrőbetéttel
   • Sárgaréz betétekkel a tartósan szoros menetes csatlakozáshoz
   • Átlátszó szűrőüveg a szennyeződés mértékének ellenőrzéséhez
   • 1/1" és 1/ ¾ " menetes csatlakozóval

    

   Ez az előszűrő megvédi a kerti szivattyúja működését a szennyeződések általi meghibásodástól és utána egyszerűen rácsavarozható.

    

   Az AL-KO 100/1 colos kerti szivattyú előszűrő fontos tartozék, hogy szivattyúját hosszú távon használni tudja. Hatékonyan megvédi a szivattyú szerkezetét a szennyeződések pl. homok és más durva részecskék okozta kopástól. A legjobb, ha a kerti szivattyú vásárlásakor az előszűrőt rögtön megrendeli hozzá. Szinte minden kerti szivattyúhoz használható. Az előszűrőhöz adott különböző méretű csatlakozóelemeknek köszönhetően gyorsan felszerelhető. Eredeti alkatrészként az előszűrő pontosan illeszkedik és még 2 tömítőgyűrűvel van ellátva. Ezenkívül könnyen mosható és nagyon tartós, akár folyamatos használat mellett is. Különösen praktikus: A szűrő átlátszó, így az ideges testek és a szennyeződések rögtön felismerhetők és eltávolíthatók. Max. üzemi nyomás 6 bar. Átfolyás 2 bar-nál 3000 l/h.

  • Alternatív cikkszám
   110157
   Gyártó
   AL-KO
   Rendeltetés
   tartozék
   Elérhetőség
   Raktáron van
   Cikkszám
   113720