Termék részletek


SOLO BY AL-KO POWER FLEX HT 4260 ALAPGÉP

Elérhetőség: Megrendelésre
127440 SOLO BY AL-KO POWER FLEX HT 4260 ALAPGÉP
 • 127440 SOLO BY AL-KO POWER FLEX HT 4260 ALAPGÉP
65 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2022.02.25
Szállítási költség 
:
ingyenes
Nincs raktáron

Figyelem! A készülék alapgép, ennek megfelelően akku és töltő nélkül szállítjuk.

 

 • Erős, akkumulátoros, lítium-ion technológiával működő sövényvágó (akkumulátor és töltő nélkül)
 • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
 • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradság nélkül dolgozhat
 • Energiatakarékos használat a solo by AL-KO övrendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127442)
 • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, PowerFlex akkumulátorral (42V/7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.


A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó – maximális teljesítmény a vezeték nélküli sövényvágás során

Rugalmas sövénygondozás idegesítő kábelek nélkül – olyan vágási és működési teljesítmény mellett, mely a profikat is meggyőzi: A solo by AL-KO HT 4260 sövényvágóval nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem a vezeték nélkül működő hajtás minden előnyét kihasználhatja, hogy hatékonyan haladjon előre a munkával – még nagyobb sövények gondozása esetén is. 
A kiváló minőségű 60 cm-es biztonsági penge nagyfelületű, erős vágást biztosít, miközben optimális védelmet nyújt az embernek és a gépnek. E teljesítmény eléréséhez a HT 4260 sövényvágót erős, PowerFlex akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű akkumulátor költsége gyorsan megtérül, mivel szükség esetén ugyanazzal az akkumulátorral bármely más PowerFlex kerti gép működtethető. Igény szerint beállíthatja az energiatakarékos ECO-Speed, ill. a gyors, Power-Speed (1200/1500 ford/perc) üzemmódot. 
A mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágóval kábel nélküli, nagy működési tartományt élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. A bármely munkavégzési helyzetben könnyű, energiatakarékos kezelést a 3 különböző helyzetbe állítható markolat biztosítja – ez kíméli csuklóját, és folyamatos használat esetén igazán előnyös. 
Ez a sövényvágó csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen, a testén hordozhatja – és az nem növeli a gép súlyát.


A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

Az egymással ellentétes irányba futó, 60 cm vágási hosszú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során. 
A 42 V/7,5 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 / 200 perc is lehet a működési idő (terheléssel/ terhelés nélkül), a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. A hosszú élettartamú, önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor kevés karbantartást igényel és bármikor gyorsan feltölthető. 
A HT 4260 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övön hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű igásló a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) fogantyúnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!


A solo by AL-KO HT 4260 sövényvágó megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágót webáruházunkban vagy szakkereskedésünkben vásárolhatja meg. Ez a gép nagy teljesítményű modellünk a nagyobb kertek, parkok professzionális gondozásához és műveléséhez. 
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol PowerFlex kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127390) és a töltőre (cikkszám: 127391). 
Ha már használ PowerFlex gépet, használja annak akkumulátorát a HT 4260 sövényvágóhoz is. Ugyanezt az előnyt élvezheti, ha most megvásárolja az akkumulátort, és később más PowerFlex gépeket is beszerez. 

 • Termékcsalád PowerFlex
  Akkumulátor típusa 42 V / 7.5 Ah
  Löketszámlálól f /perc 1200/1500
  Teljesítmény Watt-ban 400
  Vágóhossz mm 600
  Vágási erősség max. 28 mm
  Tömeg (kb.) kg. 3,3
  Műkődési/Töltési idő 150 / 150 min.
  Szállított tartozékok akku és töltő nélkül
 • Gyártó
  AL-KO
  Jótállás Fogyasztói
  3 év
  Jótállás Közületi
  1 év
  Jótállás Ipari használatra
  6 hónap (pl. gépkölcsönzés)
  Jótállás érvényesíthető
  Forgalmazónál, Országos márkaszerviz hálózatnál és a forgalmazónál is.
  Elérhetőség
  Megrendelésre
  Cikkszám
  127440