Kérdése van? Hívjon minket! +36204215413

SOLO BY AL-KO HT 4260 (ALAPGÉP)

127440 SOLO BY AL-KO HT 4260 (ALAPGÉP)
127440 SOLO BY AL-KO HT 4260 (ALAPGÉP)

Figyelem! A készülék alapgép, ennek megfelelően akku és töltő nélkül szállítjuk.

 

  • Erős, akkumulátoros, lítium-ion technológiával működő sövényvágó (akkumulátor és töltő nélkül)
  • Egymással ellentétes irányba futó, ütközővel ellátott biztonsági penge
  • A rezgésmentes hajtásnak, a csekély súlynak és a 3 különböző helyzetbe állítható markolatnak köszönhetően fáradság nélkül dolgozhat
  • Energiatakarékos használat a solo by AL-KO övrendszerrel (a használathoz szükséges, opcionális tartozék cikkszáma: 127442)
  • Halk, kibocsátásmentes és vezeték nélküli gép, PowerFlex akkumulátorral (42V/7,5 Ah) ellátva a hosszú működési időért

Kiváló vágási teljesítmény, egyszerű gépmozgatás és -karbantartás, mely kibocsátásmentes, vezeték nélküli elektromos hajtással párosul.


A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó – maximális teljesítmény a vezeték nélküli sövényvágás során

Rugalmas sövénygondozás idegesítő kábelek nélkül – olyan vágási és működési teljesítmény mellett, mely a profikat is meggyőzi: A solo by AL-KO HT 4260 sövényvágóval nem kell kompromisszumokat kötnie, hanem a vezeték nélkül működő hajtás minden előnyét kihasználhatja, hogy hatékonyan haladjon előre a munkával – még nagyobb sövények gondozása esetén is. 
A kiváló minőségű 60 cm-es biztonsági penge nagyfelületű, erős vágást biztosít, miközben optimális védelmet nyújt az embernek és a gépnek. E teljesítmény eléréséhez a HT 4260 sövényvágót erős, PowerFlex akkumulátor táplálja. A nagy teljesítményű akkumulátor költsége gyorsan megtérül, mivel szükség esetén ugyanazzal az akkumulátorral bármely más PowerFlex kerti gép működtethető. Igény szerint beállíthatja az energiatakarékos ECO-Speed, ill. a gyors, Power-Speed (1200/1500 ford/perc) üzemmódot. 
A mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), vezeték nélküli, akkumulátoros sövényvágóval kábel nélküli, nagy működési tartományt élvezhet, és nem vág át véletlenül egyetlen kábelt sem. A bármely munkavégzési helyzetben könnyű, energiatakarékos kezelést a 3 különböző helyzetbe állítható markolat biztosítja – ez kíméli csuklóját, és folyamatos használat esetén igazán előnyös. 
Ez a sövényvágó csak a vállöves övtáskával együtt használható (szükséges tartozék). Így a nagy és erős akkumulátort kényelmesen, a testén hordozhatja – és az nem növeli a gép súlyát.


A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágó műszaki leírása

Az egymással ellentétes irányba futó, 60 cm vágási hosszú és 28 mm vágási mélységű biztonsági penge jelentősen megkönnyíti Önnek a kerti munka végzését. A beépített ütköző megvédi a kiváló minőségű pengét a károsodástól, például a talaj és falak mentén végzett nyírás során. 
A 42 V/7,5 Ah teljesítményű lítium-ion akkumulátor hosszú működési idejével kombinálva gyorsan halad előre a munkával. Akkumulátorblokkonként akár 150 / 200 perc is lehet a működési idő (terheléssel/ terhelés nélkül), a töltési idő pedig kb. 2,5 óra. A hosszú élettartamú, önkisülés és memóriahatás nélküli lítium-ion akkumulátor kevés karbantartást igényel és bármikor gyorsan feltölthető. 
A HT 4260 akkumulátoros sövényvágó mindössze 3,3 kg súlyú (akkumulátor nélkül), és a külön, az övön hordozott akkumulátornak köszönhetően könnyű igásló a benzines sövényvágókkal összevetve. A rezgésmentes, szénkefe nélküli villanymotor optimális súlyeloszlást biztosít, az elforgatható (90° – 0° – 90°) fogantyúnak köszönhetően pedig bármely helyzetben kiválóan mozgatható a gép. Így munkavégzés közben a testtartása kíméli a gerincét, ami különösen hosszabb használat, ill. magas sövényeken végzett munka esetén előnyös!


A solo by AL-KO HT 4260 sövényvágó megvásárlása és alternatív lehetőségek

A solo by AL-KO HT 4260 akkumulátoros sövényvágót webáruházunkban vagy szakkereskedésünkben vásárolhatja meg. Ez a gép nagy teljesítményű modellünk a nagyobb kertek, parkok professzionális gondozásához és műveléséhez. 
A használathoz szüksége lesz a BTA 42 vállöves övtáskára, és ha most először vásárol PowerFlex kerti gépet, akkor a hosszú élettartamú akkumulátorra (cikkszám: 127390) és a töltőre (cikkszám: 127391). 
Ha már használ PowerFlex gépet, használja annak akkumulátorát a HT 4260 sövényvágóhoz is. Ugyanezt az előnyt élvezheti, ha most megvásárolja az akkumulátort, és később más PowerFlex gépeket is beszerez. 

Elérhetőség
nem szállítható
Központi raktárkészlet
nincs raktáron
Külső raktárkészlet
nincs raktáron
Szállítási idő
érdeklődjön
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
127440
RRP: 83 990 Ft 
79 900 Ft
Raktár 1
0 db
Raktár 3
0 db
Részletek
Termékcsalád PowerFlex
Akkumulátor típusa 42 V / 7.5 Ah
Löketszámlálól f /perc 1200/1500
Teljesítmény Watt-ban 400
Vágóhossz mm 600
Vágási erősség max. 28 mm
Tömeg (kb.) kg. 3,3
Műkődési/Töltési idő 150 / 150 min.
Szállított tartozékok akku és töltő nélkül
Adatok
Típus
HT 4260
Termékkategória
COMFORT
Gyártó
solo by AL-KO
Rendeltetés
sövénynyíró
Működési mód
Elektromos - akkumulátoros
Akku feszültség
névleges 36 V
Akku feszültség max.
40 V
Nettó terméksúly
3,6 Kg
Jótállás Fogyasztói
3 év
Jótállás Közületi
1 év
Jótállás Ipari használatra
6 hónap (pl. gépkölcsönzés)
Jótállás érvényesíthető
Országos márkaszerviz hálózatnál és a forgalmazónál is.
Szállított tartozékok
Kezelési útmutató
Származási hely
P.R.C.
Csomagolás mérete 1.
Hosszúság 106 cm
Csomagolás mérete 2.
Szélesség 21,5 cm
Csomagolás mérete 3.
Magasság 21,5 cm
Cikkszám
127440
Kiegészítő termékek