Termék részletek


AL-KO DUOTEC TCS 2500

Elérhetőség: Megrendelésre
AL-KO DUOTEC TCS 2500
 • AL-KO DUOTEC TCS 2500
 • AL-KO DUOTEC TCS 2500
 • AL-KO DUOTEC TCS 2500
299 900 Ft
Elérhetőség:
Megrendelésre
Kiszállítás dátuma 
:
2022.02.21
Szállítási költség 
:
Csak személyes átvétel
Nincs raktáron

Nagyobb kertekhez, vagy akár kertészeteknek is ajánljuk a TCS Duotec komposztaprítót.

 

Igazi mindenevő: Ebbe beönthetjük a cserépből a virágot a földdel együtt, a lenyírt füvet, az összegyűjtött lombot. Külön nyílás került kiképzésre az ágaknak, amelyek akár 40 mm átmérőjűek is lehetnek. Az előaprító kés hatékonyan megbirkózik a hosszú sövény nyesedékkel, vagy akár indákkal és egyéb szálas növényzettel is. Az aprítókések mindkét oldalon élezettek és hosszú élettartamúak. Ha megkoptak, átfordítva ismét újként funkcionálnak, így megkétszerezik a működési időt. Ha a második él is elkopik, élezhető és cserélhető a kés.

 

A magas építés nagyméretű felső beöntő nyílás kialakítását tette lehetővé, így jól kihasználható a nagy motorerő és a robusztus vágószerkezet. A nagy tölcsér egyszerű és hatékony anyagbejuttatást eredményez, hatékonnyá teszi a munkát. A késektől az apríték egyenes úton, szűkület és irányváltoztatás nélkül tud kirepülni a gépből, de ha mégis elakadna, egy szárnyas csavar megoldásával és egy biztonsági fogantyú elfordításával az egész toronyrész egyben hátradönthető. Ebben az állapotban a gép nem indítható be, az eldugulás biztonsággal elhárítható.
Áramkimaradást követően a feszültség megjelenésekor a gép nem indul el automatikusan, ezzel is a biztonságot szolgálja. Stabil széles lábain biztosan áll, ugyanakkor megdöntve széles kerekein könnyedén tolható. Műanyag porszórt acéllemez háza megfelelő merevséget és hosszú élettartamot biztosít.

 • Cikkszám 119954
  EAN 40003718356021
  Termékcsalád AL-KO
  Gyártó ország ausztria
  0 feszültségkapcsoló igen
  Biztosíték (lomha) 16 A
  Ág max. Ø 40 mm
  Működési mód hálózati hajtás
  Teljesítmény Watt-ban 2500
  Vágórendszer forgó késes
  Feszültség 230 V
  Tömeg (kb.) Kg. 51
  Jótállás 1+2 év*

  * Fogyasztói szerződés esetén, termékregisztrációval